Upah RM15 Hingga Ribuan Ringgit Untuk Kerja Kurang 5 Minit!

30 Oct 2014 | Peluang

Pernah tak anda terfikir seorang newbie yang totally zero knowledge dalam graphic design boleh jana RM15 hingga ribuan ringgit dalam masa kurang 5 minit??? Nampak macam tak masuk akal. Tapi sebenarnya memang boleh!

Hari tu saya ade beli satu software yang membolehkan kita design logo secara drag & drop sahaja. Kejap lagi saya tunjuk demo kat anda. Tapi sebelum tu saya nak anda tahu beberapa perkara :

Dekat Fiverr, berlambak-lambak job design logo. Senang-senang boleh dapat USD5/job (~ RM15). Antara rajin dengan malas je bro/sis!

Dekat dalam pasaran IM Malaysia, ramai juga yang nak upah design logo. Biasanya upah sekitar RM50 hingga RM150 per job. Malangnya tak ramai designer yang mampu buat sebab mereka sibuk. Kalau mereka sanggup sekalipun, anda perlu tunggu berhari-hari atau berminggu-minggu untuk logo siap.

Kalau anda boleh dapatkan job dari company, upah design biasanya memang 4 angka beb… 😅

Wookey, sekarang cuba anda tonton video di bawah bagaimana saya siapkan logo dalam masa kurang 5 minit tanpa susah payah nak guna photoshop segala bagai :

Amacam. Mudah bukan. Kalau kepala anda kreatif, lebih cantik dan gempak dari tu anda boleh buat! So ini peluang untuk anda sebenarnya untuk tambah pendapatan cara mudah. Apa yang anda perlukan sekarang hanyalah beli software yang bernama Logo Geni Pro. Then anda boleh terus mula buat portfolio untuk dapatkan job daripada pelanggan.

P/s : Jangan lupa dapatkan developer license sekiranya anda ingin ambil upah design logo.

5 Cara Buat Duit Di Tiktok Tanpa Perlu Ada Produk Sendiri

5 Cara Buat Duit Di Tiktok Tanpa Perlu Ada Produk Sendiri

Setakat nak extra income RM5k/month tu insyaAllah boleh je

Setakat nak extra income RM5k/month tu insyaAllah boleh je

Cara Buat Duit Dengan Pantas Waktu Terdesak!

Cara Buat Duit Dengan Pantas Waktu Terdesak!

Jual Barang Runcit Ke Luar Negara Jana 5-6 Angka Sebulan!